NN richt schadebedrijf opnieuw in

NN neemt Heinenoord over

Nationale-Nederlanden gaat het schadebedrijf indelen naar distributiekanaal, zo maakte de verzekeraar bekend. Het intermediair voor zowel zakelijk als particulier wordt voortaan bediend door het nieuwe bedrijfsonderdeel Schade Intermediair. De huidige Directeur Zakelijk Schade, Gerard van Rooijen, krijgt hier de leiding over. Het directe kanaal valt onder de verantwoordelijkheid van de Directeur Retail Schade & Zorg Bianca Knispel. “De Intermediaire klantbediening blijft bij Voogd & Voogd (NNVS), onlangs is dit contract met 2 jaar verlengd. De directe portefeuille wordt op termijn binnen Retail Schade & Zorg zelf uitgevoerd en niet meer uitbesteed aan NNVS”, aldus NN.

Een week eerder kondigde NN aan verzekeringsmakelaar Heinenoord over te nemen. NN gelooft sterk in de toegevoegde waarde van het intermediair. en wil hiermee zijn positie op de intermediaire markt verstevigen. De herindeling van het schadebedrijf past bij deze koers. Gerard van Rooijen: “Hiermee komt er voor zowel intermediair als volmacht een integrale verantwoordelijkheid op het gebied van schadeverzekeringen. De focus ligt op het nog verder verbeteren van onze dienstverlening naar adviseurs. De adviseur krijgt voor zowel zakelijke als particuliere schadeproducten nog slechts met één accountmanager te maken die de adviseur ondersteunt in de marktbewerking met producten en diensten van Nationale-Nederlanden.”

Retail Schade & Zorg focust op de directe klant. Bianca Knispel: “Uiteindelijk wil de klant een simpel en duidelijk product met een hoogwaardige service en een verantwoorde dekking tegen een aantrekkelijke premie. We gaan meer efficiency halen uit ons schaalvoordeel en het diverse aanbod van verzekeringsproducten aanscherpen.”

GEEN REACTIES