VLC en Partners en Mutsaerts kondigen fusie aan

Fusie VLC & Partners en Mutsaerts

VLC & Partners, een risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance, en Mutsaerts, specialist in zakelijke verzekeringen en pensioen, kondigen aan samen verder te gaan. Beide bedrijven willen hiermee hun positie op de Nederlandse markt versterken.

De twee bedrijven zijn allebei actief op de verzekeringsmarkt voor de zakelijke klant en zijn van oorsprong familiebedrijven. Ze hebben een groeiambitie gemeen. Lando te Molder, algemeen directeur VLC & Partners: “Er is ruimte in de markt voor een krachtige Nederlandse risicomanager. Met Mutsaerts als bewezen mkb-specialist gaan we deze ambitie verder waarmaken. We zien dat relaties behoefte hebben aan persoonlijk zaken doen en oprechte betrokkenheid. Hierin versterken we elkaar. Ik geloof dat deze fusie een kwaliteitsimpuls gaat geven aan alle kanten.”

De fusie is voor beide organisatie een logische stap. Freek Njio, directeur Mutsaerts: “We hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden. Door onze krachten te bundelen kunnen we sneller en slimmer innoveren. We gaan voor uitstekende klantprocessen en het ontwikkelen van maatwerk producten. Ook heeft de samenwerking een positief effect op onze inkoopkracht. Naast kwalitatief advies blijft scherp inkopen voor onze relaties een doorslaggevend speerpunt.”

Door het samengaan ontstaat een organisatie met ruim 400 professionals. Njio: “De fusie biedt de kans om twee kwalitatieve en sterke teams samen te voegen. Verder is groei essentieel om interessant te blijven voor professionals en voor een stevige en aantrekkelijke positie op de arbeidsmarkt. Naast dat we allebei een financieel gezond bedrijf zijn, hebben we een vergelijkbaar DNA: persoonlijk, deskundig en daadkrachtig. Waar de fusie dus niets aan verandert, is de persoonlijke benadering naar onze relaties.”

De fusie is nog onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthouders.

Bron: VLC & Partners en Mutsaerts

GEEN REACTIES