Hoe werken wij?

Findinet is een onafhankelijke nieuws- en kennisportal voor de financiële dienstverlening, ooit opgezet door Jan Aikens, onder meer oud-hoofdredacteur van Het Verzekeringsblad. Vanwege een ongeneeslijke ziekte heeft Jan naarstig gezocht naar een opvolger die Findinet kan voortzetten. Op 19 juni 2015 heeft Jan besloten om de verantwoordelijkheid voor Findinet over te dragen aan Hans van Ommen. Daags daarna is Jan Aikens overleden op 24 juni 2015. Zie mede het #in memoriam# dat wij daarover publiceerden.

We hebben de site – voor zover mogelijk – overgezet naar een nieuw systeem. Daarna is de oude site verplaatst naar een andere locatie: findipedia.nl. Bijna alle artikelen zijn nog steeds gewoon te vinden op de nieuwe site. Echter betreft dat alleen artikelen van de oude site. De kennisbank (en alles wat u hier niet kunt vinden) is vooralsnog alleen bereikbaar via findipedia.nl.

Via Findinet wordt u het beste op de hoogte gehouden over onderwerpen in onze branche. We brengen u nieuws, aangevuld met blogs van onze partners en artikelen geschreven door onze redactie. Laatst genoemde zijn volledig objectief en geschreven door de desbetreffende redacteur die wij hiervoor een platform bieden.

Wij hopen dat u de site als een prettige ervaart.

Persberichten

Natuurlijk schrijven wij ons graag in voor uw persberichtendienst. Echter, om uw bericht zo snel mogelijk te kunnen plaatsen, verzoeken wij u dit te sturen aan persbericht@findinet.nl.

Aangezien zowel u als wij uw bericht zo mooi mogelijk willen presenteren verzoeken wij u bij uw persbericht een rechtenvrije foto mee te sturen. Dat zal het proces bespoedigen.

Financieel

De kosten worden gedekt door adverteerders en sponsors die deze vorm van kennisdeling in het belang van de bedrijfstak vinden. Zij respecteren de journalistieke onafhankelijkheid van Findinet.

Heeft u interesse om te adverteren of om partner te worden? Neem dan contact op met de redactie.

×