Freek Hypotheek wil uitbreiden naar 16 vestigingen

Freek Hypotheek wil uitbreiden naar 16 vestigingen
Vlnr: Joos Geerts, Aad Kraaij en Johan Neuteboom. © Freek Hypotheek

Hypothecaire dienstverlener Freek Hypotheek heeft sinds januari een nieuw kantoor in de Brabantse hoofdstad Den Bosch. In oktober dit jaar moeten vestigingen volgen in Amsterdam-Zuidoost en Amstelveen. Daarmee komt het totaal aantal vestigingen op veertien. Voor begin 2020 staan twee nieuwe vestigingen in Gelderland en Noord-Brabant gepland.

De drijvende krachten achter de nieuwe vestiging in Den Bosch zijn Dennis van Lieshout en Joost Geerts, die eveneens leidinggeven aan de vestigingen van Freek Hypotheek in Eindhoven en Helmond. De locatie in Den Bosch wordt gedeeld met ERA vb&t Makelaars.
De vestigingen in Amsterdam-Zuidoost en Amstelveen zijn momenteel nog actief onder de naam Hypotheekshop. Beide vestigingen worden aangestuurd door Bob Groenendaal en Frank Vos, die vanaf 1 oktober verder willen gaan als Freek Hypotheek.

Ambitie
“We streven naar een landelijke spreiding van Freek Hypotheek”, aldus voorzitter Aad Kraaij. “Onze wens is om met een groep van tien tot vijftien ondernemers samen te werken in circa dertig vestigingen. We hebben niet de ambitie om de grootste partij te worden, integendeel. Die persoonlijke touch maakt het concept van Freek juist zo interessant.”

Geen winstoogmerk
Freek startte in januari 2017 en is opgericht door vier assurantieadviseurs: Herman Broere (VMD KOSTER), Aad Kraaij (Van Egmond Van Hirtum), Johan Neuteboom (IJsselstreek) en Leon Straathof (HVMS). Freek is een coöperatie zonder winstoogmerk. De ondernemers zeggen verder te kijken dan het afsluiten van je hypotheek; Freek ‘zorgt voor je hypotheek’, de hele looptijd lang.

Bron: Freek Hypotheek

GEEN REACTIES