Nieuw landelijk hypotheeklabel: Freek

Vier assurantiekantoren gaan samen van start met een nieuw landelijk hypotheeklabel: Freek Hypotheek. Freek is een coöperatie zonder winstoogmerk.

Herman Broere (VMD KOSTER), Aad Kraaij (Van Egmond Van Hirtum), Johan Neuteboom (IJsselstreek) en Leon Straathof (HVMS) namen de beslissing om Freek op te richten. “Omdat Freek een coöperatie zonder winstoogmerk is, zijn de kosten voor de leden veel lager dan bij andere hypotheek inkoop- en franchiseorganisaties. Ook de inspraak van de leden is groter dan bij deze traditionele inkooppartijen”, aldus de initiatiefnemers.

Freek begint op 1 januari 2017 met minimaal negen vestigingen. De coöperatie staat open voor alle professionele hypotheekadvieskantoren die meer invloed willen uitoefenen op het beleid van de inkoop- en/of franchiseorganisatie. Er is nog ruimte voor meer innoverende deelnemers die deel willen nemen aan de coöperatie.

De huisstijl is al bekend. Er is gekozen voor een naam en kleurstelling die opvalt en duidelijk maakt dat de adviseurs benaderbaar zijn en verder gaan dan veel andere kantoren. De slogan is: Freek, zorgt voor je hypotheek.

https://vimeo.com/179557326

(VMD KOSTER verzekeringsgroep)

GEEN REACTIES