Aegon Nederland benoemt Willem van den Berg als directeur Leven

Willem van den Berg nieuwe directeur Aegon Leven

Na de aankondiging eind juli van de benoeming van een nieuwe CEO van Aegon Hypotheken en een nieuwe managing director van Aegon Schadeverzekering, is er nu ook een nieuwe managing director voor het Levenbedrijf van Aegon Nederland: Willem van den Berg. “Zijn benoeming is onderdeel van de nieuwe structuur en strategie van Aegon Nederland waarbij de bedrijfsonderdelen hun eigen strategieën en operationele plannen ontwikkelen en uitvoeren”, zo zegt Aegon Nederland.

Van den Berg werkt sinds 2004 bij de verzekeraar. Hij leidde daar vanaf 2011 de afdeling Investor Relations en vanaf 2018 was hij hoofd Global Finance Transformation. Als managing director Aegon Life maakt hij deel uit van het Management Team van Aegon Nederland. Willem van den Berg begint per 1 september aan zijn nieuwe functie.

Allegra van Hövell-Patrizi, CEO van Aegon Nederland: “Met de benoeming van Willem van den Berg is een belangrijke positie in ons Management Team vervuld. Willem is gedegen en enthousiast, en hij kent Aegon als geen ander. Ik ben enorm blij dat hij de vele ontwikkelingen in ons pensioen- en levenbedrijf gaat managen. Met oog voor de belangen van onze klanten, medewerkers en Aegon.”

GEEN REACTIES