VKG gaat volmachtovereenkomst aan met rhion

VKG gaat volmachtovereenkomst aan met rhion

Volmachtbedrijf VKG gaat een volmachtovereenkomst aan met de Duitse verzekeraar rhion. Adviseurs die bij VKG zijn aangesloten kunnen vanaf nu voor de aansprakelijkheidsverzekering, de inboedel- en woonhuisverzekering en de autoverzekering online berekeningen maken en de producten afsluiten.

VKG zegt over rhion: “Rhion is een specialist voor de volmachtmarkt. Een flexibele werkwijze en kleine teams maken het mogelijk om snel in te spelen op marktontwikkelingen en nieuwe producten en diensten te implementeren. De verzekeringen van rhion hebben onderscheidende eigenschappen. Zo kent de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren een hoog verzekerd bedrag.”

Rhion maakt van de gelegenheid gebruik om de ambities voor 2022 bekend te maken. Berend Jan Tempelman, managing director van rhion: “Via VKG kunnen ruim 2.700 adviseurs gebruik maken van onze verzekeringen. Dat is fantastisch nieuws voor adviseurs. Wij zijn op de Nederlandse markt gestart met verzekeringen voor particulieren. Voor 2022 is onze doelstelling om uit te breiden in het particuliere aanbod maar ook een zakelijke propositie te starten.”

VKG ziet de overeenkomst als een mooie uitbreiding van het bestaande aanbod. Eric-Jan van den Berg (foto), directeur Commercie van VKG, zegt: “Wij zijn trots op deze mooie samenwerking met rhion. Het verbreedt het assortiment waaruit onze adviseurs hun klanten kunnen adviseren. Dat is in de huidige consoliderende markt zeer welkom. In onze particuliere pakketpolis zijn inmiddels 100 producten online af te sluiten.”

Bron: VKG

GEEN REACTIES