UMG Assuradeuren en Jacobs & Brom bundelen krachten in One Underwriting

UMG Assuradeuren en Jacobs & Brom bundelen krachten in One Underwriting

Zoals eerder al aangekondigd, heeft de Nederlandse tak van verzekeringsmakelaar Aon een nieuw volmachtbedrijf gevormd. UMG Assuradeuren B.V., vorig jaar overgenomen door Aon, en Jacobs & Brom B.V., vanouds ‘huisgevolmachtigde’ van Aon, gaan sinds 1 september samen verder onder de naam One Underwriting B.V.. Met deze stap willen de volmachtbedrijven hun kennis en ervaring bundelen. Dit meldt Aon Nederland vandaag in een persbericht.

Het volmachtbedrijf voor zorgverzekeringen van UMG, voorheen uitgevoerd vanuit de rechtspersoon ‘IAK Volmacht B.V.’ heet voortaan One Underwriting Health B.V.

De wijzigingen vinden plaats in het kader van de overname van UMG door Aon vorig jaar. One Underwriting is een internationaal label van verzekerings- en risicoadviseur Aon. Het volmachtbedrijf heeft de bevoegdheid gekregen om namens 50 risicodragers op te treden. Hierdoor kan de gehele cyclus, van risicobeoordeling, offerte en acceptatie tot aan schadebehandeling, direct binnen het volmachtsbedrijf geregeld worden.

Per 1 september bestaat de dagelijkse leiding uit:
•        Ron Gardenier (voormalig directeur Volmacht bij UMG), Chief MGA
•        Barend van der Wall, managing director Portfolio & Quality Management
•        Adri van Leeuwen, managing director Private Lines
•        Eddy Woudenberg, managing director Commercial Lines
•        Ruud Mortel, managing director Motor
•        Noel Geisen, managing director Digital
•        Henk van der Sar, managing director Health

Coen Mom, voormalig bestuursvoorzitter van UMG, is in de nieuwe directie van Aon Risk Solutions verantwoordelijk voor consumenten en het midden- en kleinbedrijf.

Arto Willemsen (voormalig CFO UMG), Nico Dekker (voormalig directeur Meeùs) en Frank Kraakman (voormalig directeur IAK) zijn niet meegegaan naar Aon.

Bron: Aon

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES