Turien & Co. biedt nu ook particuliere cyberverzekering aan

Turien & Co. biedt nu ook particuliere cyberverzekering aan
© Pixabay

Turien & Co. Assuradeuren heeft haar aanbod uitgebreid met een particuliere cyberverzekering, de CyberCare Polis. Turien & Co. ziet de noodzaak van en vraag naar een particuliere variant op de zakelijke cyberverzekering op termijn groeien. Eén op de vijf Nederlanders heeft in 2017 te maken gehad met een vorm van cybercriminaliteit.

De CyberCare Polis biedt hulp als de verzekerde het slachtoffer is van cybercriminaliteit door bijvoorbeeld phishing, malware (virussen) en ransomware. Verzekerd zijn de kosten van hulpverlening, onderzoek en het herstel van gegevens. De klant wordt bijgestaan door ervaren security professionals die precies weten wat er moet gebeuren in een dergelijke situatie.

De verzekering vergoedt verlies van geld van de bankrekening en ook identiteitsfraude (online én offline) is verzekerd. Voor een maandpremie van € 12,50 exclusief assurantiebelasting is het hele gezin verzekerd.

De verzekering is ontwikkeld door Turien & Co., in samenwerking met Hiscox, expert op het gebied van zakelijke cyberverzekeringen en cyberverzekeringen voor de vermogende particulier.

Eind 2017 introduceerden ook VKG en Univé een Cyberverzekering voor particulieren.

Bron: Turien & Co.

GEEN REACTIES