SolidBriQ gaat samenwerking aan met IBD Nederland

© Pixabay

SolidBriQ breidt haar samenwerking met service providers verder uit door een samenwerking aan te gaan met IBD Nederland. Vorige week werd al bekend gemaakt dat VCN HypotheekService als eerste service provider een samenwerking met SolidBriQ is aangegaan. SolidBriQ is een Nederlandse hypotheekaanbieder van woningverhuurhypotheken voor de professionele vastgoedbelegger.

Door de samenwerking met IBD Nederland hebben intermediairs volgens Jeroen Walhout, commercieel directeur bij SolidBriQ, nu ook een keuze via welke service provider zij toegang willen tot de producten van SolidBriQ. “Wij zijn echt blij met deze samenwerking met IBD Nederland. Dit is volledig in lijn met ons distributiebeleid. Intermediairs die minder vaak klanten bedienen in de professionele verhuurmarkt willen wij graag via service providers bedienen. Maar dan wel alleen via service providers die ook kennis van zaken hebben. En dus waarde toevoegen voor het intermediair en voor ons. IBD Nederland is gespecialiseerd in zakelijke financieringen. Zij beschikken over de kennis en kunde van de vastgoedmarkt die nodig is om complexere financieringsvraagstukken te begeleiden. Door met meerdere service providers samen te werken, heeft het intermediair nu ook wat te kiezen.”

Woningverhuurhypotheken
IBD Nederland biedt een uitgebreid assortiment woningverhuurhypotheken aan. Daarnaast worden intermediairs ondersteund door een voorbespreekdesk. De IBD Academy voorziet het intermediair van relevante opleiding. IBD Nederland vindt het belangrijk dat ondernemers op de juiste wijze geïnformeerd en gefinancierd worden. En dat zij inzicht hebben in de keuze die zij maken bij het financieren van hun bedrijf of vastgoedpropositie.

Rogier Iding, partner IBD Nederland: “In tegenstelling tot veel andere service providers in de intermediaire markt, zijn wij echt gespecialiseerd op zakelijke financieringen. Met een zwaartepunt voor vastgoed. Door onze specialisatie zijn wij in staat om intermediairs te helpen bij het onderbrengen van complexere financieringen. Daarvoor werken wij samen met veel verschillende aanbieders. De woningverhuurhypotheek van SolidBriQ is daar een welkome aanvulling op.”

Bron: SolidBriQ

GEEN REACTIES