Scores Afdiz Prestatie Onderzoek nu ook beschikbaar in vergelijkers van MoneyView

Gemiddelde overlijdensrisicoverzekering is 58% goedkoper dan in 2002

De onlangs vernieuwde scores van het Adfiz Prestatie Onderzoek zijn vanaf deze week beschikbaar in de vergelijkers van MoneyView. Alle gebruikers van de MoneyView ProductManager, MoneyView Advisa en MoneyView Selector hebben nu de beschikking over de vernieuwde scores.

Het Adfiz Prestatie Onderzoek geeft inzicht in de ervaringen van intermediairs met de prestaties van aanbieders. Adfiz is onlangs overgestapt van beoordelingen op basis van een schaal van 1 tot 10 naar de Net Promotor Score (NPS). Bij deze methodiek wordt de vraag beantwoord in hoeverre adviseurs een bepaalde aanbieder bij anderen zouden aanbevelen.

Ook werd het onderzoek uitgebreid met enkele nieuwe categorieën, waaronder hypotheekverstrekkers. Voortaan heeft iedereen met toegang tot de hypotheekmodules van MoneyView inzicht in hoeverre (collega-)adviseurs hypotheekverstrekkers aanbevelen dan wel ontraden.

Adfiz wil graag de respondentenbasis verbreden, om de waarde van het Adfiz Prestatie Onderzoek te vergroten. Adfiz-directeur Enno Wiertsema roept alle adviseurs, ook niet-leden, op om deel te nemen.

Bron: MoneyView

GEEN REACTIES