Scildon plaatst Advieskeuze.nl op website

Levensverzekeraar Scildon gaat samenwerken met Advieskeuze.nl. Zo wil de maatschappij verzekeringsadviseurs waarvan bekend is dat zij de producten van Scildon adviseren of hierin bemiddelen, meer profileren.

Vanaf vandaag staat de adviseurzoeker van Advieskeuze.nl op de website van Scildon. Michel van Dam, commercieel directeur: “Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren en te begeleiden bij hun zoektocht naar een nieuwe financieel adviseur. De adviseurzoeker van Advieskeuze.nl heeft een aantal belangrijke voordelen. Omdat meerdere aanbieders samenwerken met Advieskeuze.nl, zien wij dat veel adviseurs actief zijn op dit onafhankelijke platform en hun profiel vullen. Dit zorgt ervoor dat de klant actuele gegevens gepresenteerd krijgt en een goed beeld krijgt van wat een adviseur biedt. Dat klanten reviews kunnen geven, is voor ons ook een reden geweest om de adviseurzoeker van Advieskeuze te gaan gebruiken. Reviews helpen klanten in hun zoektocht naar een goede onafhankelijk adviseur, het belangrijkste distributiekanaal.”

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze.nl: “Wij zijn bijzonder gelukkig met Scildon als partner. Samen zorgen we ervoor dat financieel advieskantoren op het gebied van levensverzekeringen, vermogen en collectief pensioen online in beeld worden gebracht. Zodoende kunnen we nog meer consumenten en ondernemers via Advieskeuze.nl in contact brengen met de juiste financieel specialist in de buurt.”

Bron: Scildon

GEEN REACTIES