Schouten Zekerheid neemt belang in pensioenadviseur

Schouten Zekerheid neemt belang in pensioenadviseur
© Schouten Zekerheid

Verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid heeft een meerderheidsbelang genomen in het Barendrechtse Colpas PensioenConsultancy, specialist in zakelijk pensioenadvies en werknemerscommunicatie.

Het Rotterdamse Schouten Zekerheid is sinds 1953 onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig volmachtbedrijf voor bedrijven, instellingen, branche-/beroepsorganisaties en particulieren.

Colpas PensioenConsultancy bestaat sinds 2007 en geeft advies op het gebied van zakelijke pensioendienstverlening, aan zowel werkgevers als hun werknemers. De vier medewerkers van Colpas focussen zich op pensioenadvies en -consultancy, pensioencommunicatie en pensionering.

Hans Huizing, directeur Schouten Zekerheid Employee Benefits, is er trots op dat Colpas deel gaat uitmaken van Schouten Zekerheid: “De persoonlijke en kwalitatief hoogstaande aanpak van Colpas sluit naadloos aan op onze werkwijze, die tijd, aandacht, betrokkenheid en specialistische kennis vergt. Deze nieuwe samenwerking heeft als gevolg dat we onze relaties nog beter kunnen bedienen.”

Colpas-eigenaren Nic de Regt en Ruud Winkelhof kijken vol vertrouwen naar de toekomst: “We kijken ernaar uit elkaars sterktes structureel te benutten. Enerzijds versterken wij de dienstverlening van Schouten Zekerheid vanuit onze core business, specialistisch pensioenadvies. Anderzijds wordt ons dienstverleningspakket door deze stap enorm uitgebreid, met name op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, zorg- en inkomensverzekeringen en schadeverzekeringsproducten.”

Bron: Schouten Zekerheid

GEEN REACTIES