PwC neemt HR-adviesbureau Focus Orange over

PwC neemt Focus Orange over

PwC neemt per 1 juli HR-adviesbureau Focus Orange over. Focus Orange helpt organisaties bij het optimaliseren van hun investering in human resources. “Focus Orange is tien jaar geleden begonnen als nieuwe speler in de advieswereld en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig adviseur van werkgevers en pensioenfondsen”, zegt Ronald Doornbos van Focus Orange.

Met de komst van de adviseurs van Focus Orange versterkt PwC de People & Organisation-praktijk en zegt het nog beter in staat te zijn om klanten te kunnen blijven adviseren bij complexe vraagstukken. Bas van de Pas, partner bij PwC: “De omgeving waarin organisaties opereren, verandert snel. Bij al deze veranderingen is de menselijke component cruciaal voor het succes van een organisatie. Het samengaan met Focus Orange geeft een nieuwe impuls aan de verdere ontwikkeling van een onderscheidende dienstverlening die organisaties helpt bij de transformatie naar het werk van de toekomst.”

PwC helpt organisaties bij onderwerpen als de transformatie van het personeelsbestand naar een duurzamere toekomst, de impact van automatisering op de vaardigheden van werknemers en de effecten van een veranderend pensioenstelsel. Deze P&O-vraagstukken worden de komende jaren alleen nog maar belangrijker. Met de kennis en expertise van Focus Orange kan PwC deze organisaties nog beter bedienen.

GEEN REACTIES