Pensioenwegwijzer 2017 gewonnen door Aegon

Aegon ziet operationeel resultaat in eerste kwartaal stijgen met 20 procent

Aegon heeft vorige week de Pensioenwegwijzer 2017 gewonnen. Deze prijs gaat naar een organisatie uit de pensioensector die zich inzet om het maken van keuzes op het gebied van pensioen te vergemakkelijken en te verbeteren. Aegon won de prijs met de Aegon Profielwijzer. Deze helpt mensen bij het maken van een beleggingsprofielkeuze op basis van het risico dat bij iemand past.

Volgens juryvoorzitter prof. dr. Lisa Brüggen toont het initiatief van Aegon aan dat als je mensen goed begeleidt bij hun persoonlijke keuzes, zij bereid zijn andere beslissingen te maken die uiteindelijk kunnen bijdragen aan een betere pensioenopbouw.

Chantal Hoet, marketeer bij Aegon: “Met de Aegon Profielwijzer stelt Aegon deelnemers in staat een beleggingsprofiel te kiezen dat ervoor zorgt dat hun pensioen zich ontwikkelt op een manier die daadwerkelijk bij hen past. De Aegon Profielwijzer is hiermee een prachtig schoolvoorbeeld van hoe wetenschappelijke inzichten vertaalt zijn naar de dagelijkse praktijk.”

Andere kandidaten voor de prijs waren Bright pensioen, De tijd van je leven, How 2 Spend It en Kandoor. De Pensioenwegwijzer werd dit jaar voor de derde keer op rij uitgereikt. De uitreiking vormde de officiële afsluiting van de Pensioen3daagse 2017.

Bron: Wijzer in Geldzaken

 

 

GEEN REACTIES