‘Mobile only’ platform voor verzekeringen gelanceerd

‘Mobile only’ platform voor verzekeringen gelanceerd

Insurtech bedrijven RISK en Com Tec Co hebben een app ontwikkeld waarmee consumenten volledig online hun verzekeringspolissen kunnen opslaan en beheren. Ook is het mogelijk om in de app verzekeringen te vergelijken en af te sluiten. Gebruikers worden daarbij geassisteerd door virtuele assistent ‘Julia’. De Swift.Online app is reeds te downloaden in de app stores en is beschikbaar voor zowel iOS als Android telefoons.

“Gebruikers zijn nu al heel blij met de app maar zelf zien we dit pas als het begin, zegt Harm Vollmuller, oprichter en mede eigenaar van Insurtech serviceprovider RISK Verzekeringen. “We experimenteren onder andere met het koppelen van de bankrekening zodat we de huidige verzekeringskosten voor gebruikers eenvoudig in kaart kunnen brengen. Uiteraard bepaalt de gebruiker zelf welke data hij deelt.”

De ambitie van de partners reikt verder dan Nederland. Zo wordt een lancering in België en
Duitsland overwogen. “Vanwege de goede infrastructuur en de snelle adoptie van nieuwe technologie hebben we voor Nederland gekozen om Swift.Online te lanceren” zeggen Todor Mirovski en Joris Evendik van Swift.Online.

Het internationale Swift.Online team bestaat uit ruim 25 Insurtech specialisten. De dagelijkse leiding in Nederland is in handen van voormalig Overstappen.nl CEO Joris Evendik en voormalig bankier Todor Mirovski. De development wordt verzorgd door Com Tec Co en de productdata en de backoffice door RISK.

Bron: Risk Groep

GEEN REACTIES