Max Mouwen nieuwe algemeen directeur ANVA

Max Mouwen nieuwe algemeen directeur ANVA

Per 1 december neemt Max Mouwen de rol van algemeen directeur van de softwareleverancier voor verzekeraars ANVA over van Roel van Dijk. Van Dijk maakte eerder bekend na ruim 13 jaar te willen stoppen. ANVA levert software en ondersteuning voor de gehele verzekeringsmarkt, van verzekeraars en serviceproviders tot beursmakelaars, volmachten en financieel advieskantoren. De directie van ANVA bestaat naast Max Mouwen uit Justin Schlee, strategisch directeur.

Mouwen is geen nieuwe naam in de financiële wereld. Hij werkte eerder onder andere bij ING en ABN AMRO. Zijn meest recente functie was die van Directeur Zakelijke markt, Innovatie & Digitale Klantbediening bij Interpolis. Mouwen ziet een mooie rol voor zichzelf in de toekomstige ontwikkeling van ANVA: “ANVA is een geweldig mooi bedrijf met een prachtige historie en toekomst. Het is voor mij een eer hier leiding aan te mogen geven. Graag zet ik mijn kennis en kunde in voor de verdere verbetering en vernieuwing van de organisatie en haar klantbediening.”

Roel van Dijk is blij met zijn opvolger: “Met Max haalt ANVA veel expertise in huis om vanuit een agile organisatie de uitvoering van de strategie nog meer vaart te gaan geven. Ik draag in december de zaken over aan Max en sluit dan een mooie en succesvolle periode bij ANVA met vertrouwen af.” Ook de raad van commissarissen is te spreken over de benoeming. Voorzitter Coen van Ham: “Wij zijn blij met de komst van Max Mouwen. Max kent onze wereld en heeft bewezen een flexibele en klantgerichte organisatie te kunnen leiden, met oog voor innovatie en de kansen die technologie biedt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ANVA met Max aan het roer haar sterke positie verder zal uitbouwen.”

Bron: ANVA

GEEN REACTIES