Lindenhaeghe Groep neemt FOI over

Lindenhaeghe Groep neemt FOI over

FOI, opleidingsinstituut gespecialiseerd in Finance en Vastgoed, maakt vanaf nu onderdeel uit van de Lindenhaeghe Groep. Lindenhaeghe was tot nu toe vooral actief in het particuliere domein, en breidt met deze overname haar aanbod uit in het zakelijke domein.

Edwin Deijs, commercieel directeur Lindenhaeghe: “Wij hebben eerder al succesvol samengewerkt met FOI. FOI is met recht een kwaliteitsinstituut te noemen en wordt geroemd om de specialistische kennis, inhoudelijk sterke opleidingen en praktijkgerichte trainers. Wij zijn er heel blij mee zo’n sterke partij toe te mogen voegen aan ons bedrijf.”

Deijs ziet een toenemende interesse in de zakelijke financieringslijn. “Dat past bij de ontwikkeling dat adviseurs zich oriënteren op het verbreden van hun dienstverlening. Dankzij FOI kunnen wij onze klanten in één keer toegang geven tot bijna 100 extra opleidingen op het gebied van zakelijk financieren en commercieel vastgoed.”

Marleen van de Sande, Operationeel Directeur bij FOI (Financieel Opleidings Instituut): “Als onderdeel van Lindenhaeghe kunnen wij ons klaarmaken voor de volgende fase van FOI. We staan er goed voor en hebben de afgelopen jaren een stevig fundament neergezet waar we onder de vlag van Lindenhaeghe op voort kunnen borduren. Dankzij Lindenhaeghe kunnen we een kwaliteitsimpuls geven aan onze online opleidingen en gebruikmaken van het applicatielandschap waar Lindenhaeghe de afgelopen jaren flink in heeft geïnvesteerd.”

Bron: Lindenhaeghe

GEEN REACTIES