Leonique van Houwelingen wordt nieuwe CEO van Aon Nederland

Leonique van Houwelingen wordt nieuwe CEO van Aon Nederland

Aon Nederland benoemt Leonique van Houwelingen tot chief executive officer (CEO). Als de toezichthouders deze benoeming goedkeuren, start zij per 1 november 2022 in deze functie. Naast haar functie als CEO gaat Van Houwelingen ook aan de slag als lid van het EMEA Executive team van Aon. Eerder werkte Van Houwelingen in diverse functies voor BNY Mellon.

“Wij zijn zeer verheugd met de komst van Leonique van Houwelingen als nieuwe CEO bij Aon in Nederland en als lid van het EMEA Executive team. Leonique is een ervaren en strategisch leider die uitblinkt in het stimuleren van groei en het ontwikkelen van high performing teams. Haar toewijding aan klanten, internationale ervaring, interesse in maatschappelijke vraagstukken en innovatie passen perfect bij ons streven om een meer klantgerichte, inclusieve, duurzame en financieel gezonde onderneming te zijn. We hebben ambitieuze plannen voor Aon Nederland en ik ben er zeker van dat Leonique de juiste leider is om ons te helpen dit te bereiken”, aldus Eduardo Dávila, CEO van Aon EMEA.

“Ik kijk ernaar uit om al mijn energie en passie in te zetten om een betekenisvolle impact te maken voor Aon’s klanten, collega’s en de samenleving. De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Het is meer dan ooit van belang innovatie te omarmen om ervoor te zorgen dat Aon’s diensten voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van klanten en tegelijkertijd te investeren in de medewerkers. Diverse en inclusieve teams versterken Aon en zijn ook een van de manieren waarop Aon een positieve bijdrage levert aan de gemeenschap”, zegt Leonique van Houwelingen.

Bron: Aon

GEEN REACTIES