Keurmerk Klantgericht Verzekeren voor Turien & Co. Assuradeuren

Keurmerk Klantgericht Verzekeren voor Turien & Co. Assuradeuren

Turien & Co. Assuradeuren heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren behaald. Daarmee toont Turien & Co. aan dat het onder meer voldoet aan de normen voor begrijpelijke en eerlijke voorlichting, klantgerichte klachtenbehandeling en een goede bereikbaarheid. Op dit moment is Turien & Co. de enige gevolmachtigd agent met het Keurmerk.

Om volmachtbedrijven te toetsen, hanteert de Stichting toetsing verzekeraars dezelfde normen als bij verzekeraars. Ron van Kesteren, directeur van de Stichting toetsing verzekeraars: ‘De klant maakt geen onderscheid tussen verzekeraars en gevolmachtigden, dus doen wij dat ook niet. Met het Keurmerk bewijzen gevolmachtigden dat zij de klant minstens met dezelfde kwaliteit bedienen als verzekeraars met het Keurmerk dat doen.’

Femke Bakker van Turien & Co: ‘Wij kunnen ons erg vinden in de normen die het Keurmerk stelt. Het helpt ons in het streven naar het continu verbeteren van onze dienstverlening.’ Turien & Co. richt zich op vijf kernproposities: Automotive, Premium, Financial Lines, Goed Werkgeverschap en Inkomen.

Bron: Stichting Toetsing Verzekeraars

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES