Interpolis biedt korting op inboedelverzekering bij installatie Thuiswacht

Interpolis biedt korting op inboedelverzekering bij installatie Thuiswacht
© Pixabay

Interpolis & Toon lanceren een veiligheidspakket ter bescherming van het huis. In het pakket, ThuisWacht genaamd, zitten een camera, deur- en raamsensoren en een app waarmee huiseigenaren vanaf iedere willekeurige locatie de situatie in hun huis in de gaten kunnen houden. Interpolis-verzekerden die ThuisWacht afnemen, ontvangen tot 14% korting op hun inboedelverzekering.

Zodra er aan het huis van de abonnee beweging wordt waargenomen of ramen en deuren worden geforceerd of geopend, krijgt deze een melding op zijn telefoon. Op dat moment kan de abonnee live meekijken met de camera en besluiten of de alarmmelding wordt doorgezet aan buren of alarmdiensten.

Daarnaast kan ThuisWacht een seintje geven wanneer de kinderen weer veilig thuis zijn.

Dierbare spullen
ThuisWacht is vanaf 25 juni beschikbaar, in abonnementsvorm via Interpolis. De kosten zijn nog niet bekendgemaakt. Het pakket is ontwikkeld in samenwerking tussen Interpolis en Toon, bekend van de ‘slimme’ thermostaat. Volgens eigen onderzoek van Interpolis blijkt dat eenderde van de Nederlanders zijn huis niet met een gerust gevoel achterlaat. Daarnaast maakt 49% van de Nederlanders zich zorgen over dierbare spullen in huis.

Bron: Interpolis

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES