Individueel inkomensbedrijf Delta Lloyd naar Movir

In navolging van Nationale-Nederlanden verhuizen ook de individuele inkomensverzekeringen van Delta Lloyd naar NN-dochter Movir.

Dat stelt Movir-directeur Arthur van der Wal donderdag in een persbericht naar aanleiding van een directiewisseling bij Movir. Volgens Van der Wal gaat Movir de komende tijd integreren met het individuele inkomensbedrijf van Delta Lloyd. ‘Ons marktleiderschap gaan we hiermee verder uitbouwen met natuurlijk het behoud van de titel beste inkomensverzekeraar van Nederland.’

Onverwacht is de integratie niet. In de afgelopen jaren verhuisden de individuele inkomenspolissen van Nationale-Nederlanden al naar Movir. Het is dan ook niet onlogisch dat na de overname van Delta Lloyd door NN Group, hetzelfde gebeurt met de individuele polissen van Delta Lloyd.

De bovengenoemde directiewisseling betreft het vertrek van marketingdirecteur René van der Linden. Hij wordt opgevolgd door Ton Baken. Baken werkte onder meer bij Nationale-Nederlanden en was een aantal jaar directeur Intermediair bij Allianz Nederland. Zijn meest recente functie was directeur van assurantiemakelaar Raetsheren in Alkmaar.

GEEN REACTIES