Hypotheken Awards voor RegioBank en Adfiz

Consumenten belonen RegioBank voor beste beheer en de “Kleine Onafhankelijke Adviseurs” (Adfiz) voor beste advies.

De Awards, een initiatief van het Institute voor International Research (IIR) en onderzoeksbureau GfK werden uitgereikt tijdens het 23e Hypotheken Event in Almere.

Hanneke Hartman, Directeur, Adfiz was zeer blij met de award: ´Het is heel bijzonder dat de consument deze keuze heeft gemaakt. En uit het onderzoek blijkt dat de consument de onafhankelijke adviseur ervaart als een adviseur die eerlijk advies geeft. En die erop uit is om het belang van de klant te dienen’.

Hans van den Bor, directievoorzitter RegioBank: ´We merken dat steeds meer banken hun bemande vestigingen sluiten, maar wij handhaven de bank in de buurt. En juist dat wordt door de klant hoog gewaardeerd. Wij gaan door op de weg die we zijn ingeslagen´.

Beide winnaars scoorden in hun categorie het hoogste op tevredenheid onder consumenten, en op de bekende NPS-ranglijst. Voor de categorie ‘Beste Beheer’ ondervroeg GfK consumenten die al een hypotheek hebben naar hun ervaringen met de hypotheekverstrekker. Onderzoeksbureau GfK deed voor de categorie ’Beste Advies’ onderzoek onder consumenten die in 2013 een adviesgesprek hebben gehad voor een nieuwe hypotheek.

Consumentenprijs

Dit jaar is het voor het eerst dat de consument de winnaars bepaalt van de Hypotheken Awards. Waar het voorheen een brancheprijs was, is het nu een consumentenprijs geworden. Het Hypotheken Event is het event waar alle laatste ontwikkelingen en visies worden gedeeld.

De reacties van  Hanneke Hartman en Hans van den Bor zijn te zien en te horen op de website van Hypotheken-platform.

GEEN REACTIES