Hypotheekbond voegt woonverzekeringen toe aan softwareplatform

Hypotheekbond start proef met digitaal ondertekenen

Het platform PortefeuilleSignalen van de Nationale Hypotheekbond is uitgebreid met de mogelijkheid om woonverzekeringen te offeren en aan te vragen binnen het Easy Woonpakket van RISK. Met dit pakket kan de adviseur snel en eenvoudig de minimaal noodzakelijke schadeverzekeringen bij een hypotheek offreren en afsluiten. Met een beperkt aantal gegevens wordt er een berekening voor een pakket gemaakt. Hierbij worden alle reeds beschikbare gegevens vanuit PortefeuilleSignalen hergebruikt.

Binnen het platform van Nationale Hypotheekbond kunnen nu een woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering worden berekend. Bij het definitief aanvragen kunnen andere producten zoals een reis- en rechtsbijstandsverzekering eenvoudig toegevoegd worden. Om het pakket daadwerkelijk aan te vragen heeft de adviseur een (kosteloze) aanstelling bij RISK nodig. Deze kan binnen een dag gerealiseerd worden.

Nationale Hypotheekbond heeft de API van het Easy Woonpakket van RISK volledig geïntegreerd in de software van PortefeuilleSignalen CRM software. Vanuit een klantdossier in PortefeuilleSignalen opent de adviseur het pakket. Dankzij deze gratis koppeling worden de data met één druk op de knop overgenomen vanuit PortefeuilleSignalen in het Easy Woonpakket. Dubbele invoer is overbodig geworden. Dutch Media Lab, een zusterbedrijf van de Hypotheekbond, verzorgt de integratie van de API-services op de websites van aangesloten adviseurs.

Bron: Nationale Hypotheekbond

GEEN REACTIES