Genomineerden Hypotheken Awards 2014 bekend

“Beste Beheer”: Obvion, RegioBank en Argenta; “Beste Advies”: Het Onafhankelijk Intermediair, de Hypotheekshop en De Hypotheker

De winnaars worden op 12 februari 2014 bekendgemaakt tijdens het 23e Hypotheken Event.

De Hypotheken Awards zijn een initiatief van GfK en IIR. Onderzoeksbureau GfK heeft onder consumenten onderzoek gedaan naar de tevredenheid en de bekende NPS-score. Op basis van de uitkomsten van deze onderzoeken is er een ranglijst opgesteld. De beste drie zijn genomineerd.

Award voor ‘Beste Beheer’

Voor de categorie ‘Beste Beheer’ ondervroeg GfK consumenten die al een hypotheek hebben naar hun ervaringen met de hypotheekverstrekker.

Award voor ‘Beste Advies’

Onderzoeksbureau GfK deed voor de categorie ’Beste Advies’ onderzoek onder consumenten die in 2013 een adviesgesprek hebben gehad voor een nieuwe hypotheek.
Het Hypotheken Event

Dit jaar is het voor het eerst dat de consument de winnaars bepaalt van de Hypotheken Awards. Waar het voorheen een brancheprijs was, is het nu een consumentenprijs geworden. Het Hypotheken Event is het event waar alle laatste ontwikkelingen en visies worden gedeeld. Het thema dit jaar: ‘stel het klantbelang centraal’.

Het Hypotheken Event vindt plaats in Almere op 12 en 13 februari.

Meer informatie op de website van Hypotheken Event. 

GEEN REACTIES