Franchisetak Finzie wordt onderdeel van Financieel Fit

Franchisetak Finzie wordt onderdeel van Financieel fit

Finzie, de franchisetak van Romeo Financiële Diensten, wordt met terugwerkende kracht per 1 januari 2022 onderdeel van franchiseorganisatie Financieel Fit. Met deze combinatie bereikt Financieel Fit versneld een landelijke dekking met ruim 70 kantoren.

Financieel Fit en Finzie streven beiden hetzelfde doel na: allroud financieel advies gericht op een langdurige relatie met de klant. De directies kennen elkaar al geruime tijd en werken al jaren samen op het gebied van serviceproviding. Een bundeling van de franchiseactiviteiten voelde daardoor als een ‘natuurlijke volgende fase’.

Bij de start van Financieel Fit in 1998 – voorheen de Hypotheekadviseur – was de ambitie duidelijk: de omslag maken van een transactiegerichte naar een adviesgerichte adviseur, waarbij niet langer de hypotheek maar het gehele allround financiële advies centraal staat.

Groeiambitie

Om optimaal de productontwikkeling voort te kunnen zetten, overhead te spreiden en voldoende relevant te blijven voor stakeholders, leeft bij Financieel Fit nu de behoefte aan een versnelde expansie van het aantal franchisenemers. Romeo Financiële Diensten deelt deze groeiambitie.

Martin Keegstra, directeur Romeo Financiële Diensten: “De Romeo Groep heeft zich de afgelopen jaren, naast de ontwikkeling van franchise, gericht op de verdere ontwikkeling van haar activiteiten op het gebied van serviceproviding en digitalisering. We zijn trots op wat we met Finzie hebben bereikt maar constateren ook dat er nog meer focus op gelegd moet worden om de verdere groeiambities te kunnen realiseren. Onder de bezielende leiding van Jasper gaan de zelfstandige kantoren van beide franchise labels nu verder werken aan een landelijk sterk merk”.

Jasper Maes, algemeen directeur Financieel Fit licht toe: “De belofte die we beiden aan de klant doen is gelijk. We bieden de klant een adviseur die alleen bezig is met het klantbelang door het maken van een integraal, toekomstbestendig advies. Alle werkzaamheden daaromheen, waaronder de bemiddeling, worden door ons, als centrale franchiseorganisatie, uit handen genomen waardoor de adviseur deze belofte ook waar kan maken”.

De transactie wordt afgerond, zodra de AFM deze positief heeft beoordeeld.

Bron: Financieel Fit

GEEN REACTIES