Findinet redactie weer op sterkte

Lieuwe Koopmans en Gitte Nieudorp versterken de redactie van Findinet.

Daags nadat Jan Aikens had besloten om Findinet over te dragen aan Hans van Ommen, is Jan op 24 juni jl. overleden.

Zie in memoriam.

Wat veel lezers niet weten, is dat Jan Aikens eigenlijk van beroep een uitgever was. Toch heeft hij zich op voortreffelijke wijze een welverdiende plek weten te veroveren als vakkundig schrijver over verzekeringswetenschappelijke zaken.

Alhoewel Hans van Ommen vele jaren werkzaam is geweest in de verzekeringsmarkt, heeft hij niet de ambitie om zich alsnog het vak van journalist alsnog eigen te maken. Dat zou ook de geloofwaardigheid van Findinet als onvervaard reporter van belangwekkende ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt niet ten goede komen.

Redactieteam versterkt

Het redactieteam wordt binnenkort nog nader voorgesteld op de nieuwe website, maar op de hierbij afgedrukte foto ziet u dat Lieuwe Koopmans en Gitte Jansen-Niedorp zich op dit moment als actief lid van de redactie al dagelijks inspannen om Findinet.nl van zulk nieuws te voorzien.

Meningen en suggesties zeer welkom

Findinet beoogd met name een podium te zijn waar de mensen die als adviserend intermediair actief zijn of daarbij werkzaam zijn.

Schroomt u niet om de redactie op te roepen om aandacht te schenken aan een onderwerp dat naar uw mening onvoldoende onder de aandacht komt in de vakpers.

red. Findinet

GEEN REACTIES