FinBase en ABP winnaars PensioenWegwijzer 2016

Prijswinnaars Pensioenwegwijzer

FinBase en ABP wonnen vanmiddag de finale van de PensioenWegwijzer 2016. Wijzer in geldzaken spoort met de prijs organisaties aan om consumenten makkelijker inzicht te geven in hun pensioen. Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid reikte als juryvoorzitter de PensioenWegwijzer 2016 uit op de laatste dag van de Pensioen3daagse.

“Aanstekelijk”

Van de zes nominaties koos de jury onder leiding van staatssecretaris Klijnsma voor het adviesplatform van FinBase en de pensioen pop-up store van ABP. De financieel adviseurs van FinBase wonnen met MijnGeldzaken.nl in de categorie ‘tot 30 medewerkers’. De jury roemde de manier waarop online en offline samenkomen en hoe de werkgever wordt betrokken in het traject.

Pensioenfonds ABP won met de pensioen pop-up store in de categorie ‘meer dan 30 medewerkers’. De jury noemde de pop-up store “aanstekelijk”. Juryvoorzitter Klijnsma prees het feit dat de pop-up stores de werkgever in staat stellen om samen met de deelnemers op de werkvloer te kijken naar hun pensioen. “En ook hier komen offline en online mooi samen”, aldus de juryvoorzitter.

(Wijzer in Geldzaken)

GEEN REACTIES