ElipsLife biedt serviceprovider Nedasco inkomensvolmacht

ElipsLife biedt serviceprovider Nedasco inkomensvolmacht

Verzekeraar elipsLife heeft een volmacht verleend aan serviceprovider Nedasco uit Amersfoort. Het is één van de eerste volmachten die elipsLife afgeeft aan een serviceprovider. Met deze nieuwe volmacht biedt Nedasco het intermediair een nog breder palet aan inkomensverzekeringen.

Uitbreiding productassortiment
Adviseurs bij Nedasco krijgen toegang tot de WIA-producten, maar ook de ANW-Hiaat- en collectieve overlijdensrisicoverzekering van elipsLife. Deze laatste zijn nieuw in het assortiment van Nedasco. Met de WIA-producten van elipsLife verbreedt Nedasco het WIA-productassortiment. Eind dit jaar kunnen adviseurs de WIA-producten berekenen, vergelijken op premie en aanvragen via het extranet van Nedasco.

De producten zijn onderdeel van het Full Service Inkomenpakket. Dit pakket bevat de belangrijkste inkomensverzekeringen voor de werkgever. In combinatie met uitgebreide diensten bij preventie, verzuim en reïntegratie wordt beoogd de werkgever meer grip te geven op verzuim. Met de full-service-inkomenoplossing biedt de adviseur een nóg completere oplossing richting de werkgever.

Stefan Duran, Head Sales Benelux bij elipsLife, geeft aan blij te zijn met de nieuwe samenwerking: “Middelgrote en kleinere werkgevers en hun adviseurs zullen veel voordeel hebben van de gebundelde kracht van elipsLife als dé gespecialiseerde risicoverzekeraar en Nedasco als een van de professionele serviceproviders.”

elipsLife is een B2B levensverzekeringsmaatschappij en biedt verzekeringen aan die de financiële gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid dekken. elipsLife is een 100%-dochter van Swiss Re.

Bron: Nedasco

GEEN REACTIES