Een AOV binnen 15 minuten bij Insify

Een AOV binnen 15 minuten bij Insify

Volgens de tweejaarlijkse Zelfstandigen Enquête Arbeid 2021 van het CBS en TNO heeft 72,4% van de zelfstandigen in Nederland geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Volgens Insify komt dit door de hoge prijs en het ingewikkelde aanvraagproces dat veel tijd in beslag neemt. Daar wil Insify wat aan doen door te komen met een AOV die betaalbaar is en binnen 15 minuten is af te sluiten.

De aanvraag van de AOV verloopt volledig digitaal. De aanvrager kan zelf kiezen welke dekking gewenst is en ook de looptijd kan aangepast worden. Het is meteen zichtbaar wat aanpassingen met de premie doen. Ook de medische keuring kan snel digitaal ingevuld worden. Het hele proces zou niet meer dan 15 minuten moeten duren. Insify beoordeelt de aanvraag vervolgens automatisch en kan daardoor binnen een dag dekking geven.

“Door de aanvraag en acceptatie te digitaliseren maken we het proces transparant, snel en kostenefficiënt. Zelfstandigen kunnen online zelf aan de knoppen draaien en zien meteen welke premie dat oplevert. Er is geen tussenkomst van een adviseur meer nodig en er is dus geen wachttijd van drie weken, die je vaak ziet bij de aanvraag van een AOV. De hele aanvraag, inclusief medische keuring, duurt 15 minuten en in de meeste gevallen is de aanvrager de volgende dag al gedekt. En tegen een scherp tarief, want de besparing door te digitaliseren berekenen we gewoon door”, zegt Koen Thijssen, CEO en oprichter van Insify.

De nieuwe verzekering is sinds begin december 2022 af te sluiten.

Bron: Insify

GEEN REACTIES