Derk-Jan Stol nieuwe CFO van Alpina Group

Derk-Jan Stol nieuwe CFO van Alpina Group

Per 1 november treedt Derk-Jan Stol aan als de nieuwe CFO van Alpina Group. Hij volgt Arto Willemsen op, die op dezelfde datum het bedrijf verlaat. Met de komst van Derk-Jan Stol is de Raad van Bestuur van Alpina Group compleet. Eerder dit jaar trad Annemarie Rosebeek toe als CCO en Sjoerd Laarberg als CEO.

Stol heeft vele jaren binnen- en buitenlandse ervaring als manager en consultant in de financiële dienstverlening en IT. Hij werkte sinds 2014 voor NN Group, waar hij de laatste zeven jaar werkzaam was als Head of Group Finance & Reporting. Daarvoor had hij met een aantal partners een eigen consulting en interim-management bedrijf, gericht op het ontwikkelen van strategie en concepten voor verzekeringen en gezondheidszorg.

Sjoerd Laarberg: “Namens bestuur en board willen we Arto heel erg bedanken voor zijn inzet en expertise. Alpina Group is volop in ontwikkeling en in korte tijd enorm gegroeid. Arto heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. We zijn blij dat Derk-Jan de uitdaging samen met ons aan wil gaan om Alpina Group nog verder richting de top van de financiële dienstverlening te brengen.”

Alpina Group is een Five Arrows-portfoliobedrijf, een investeringsfonds van Rothschild & Co. Het bedrijf is in 2021 ontstaan uit de fusie van Voogd & Voogd en Heilbron Groep, de bedrijven waarmee Five Arrows aanvankelijk in 2017 en 2019 samenwerkte. Het adviesbedrijf heeft ruim 80 vestigingen in Nederland en België en een serviceprovider voor ruim 3.000 zelfstandige adviseurs.

Bron: Alpina Group

GEEN REACTIES