CMIS Franchise roemt ABN AMRO vanwege innovatie hypotheken

CMIS Franchise roemt ABN AMRO vanwege innovatie hypotheken
© Pixabay

ABN AMRO is door adviseursnetwerk CMIS Franchise uitgeroepen tot hypotheekaanbieder van het jaar 2019. Volgens de hypotheekadviesketen blinkt ABN AMRO uit in maatwerk en is de bank baanbrekend geweest met de introductie van de overwaarde (senioren) hypotheek. Andere genomineerden voor de titel waren Aegon, Obvion en Vista Hypotheken.

Het is de eerste keer dat CMIS Franchise de ‘Hypotheekaanbieder van het jaar award’ uitreikt. CMIS Franchise, bekend van De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur, heeft de verkiezing in het leven geroepen om de dienstverlening en innovatie in de sector te stimuleren.

Mark de Rijke, Directeur Franchise van CMIS Group: ‘Marktontwikkelingen zoals vergrijzing, verduurzaming en flexibilisering van de arbeidsmarkt zorgen voor een complexer wordende maatschappij. Dat vraagt om maatwerk en innovatie bij het verstrekken van hypotheken. Initiatieven die de dienstverlening verbeteren en innovatie sectorbreed versnellen, geven wij graag een extra podium. Dit jaar heeft ABN AMRO hiertoe de grootste bijdrage geleverd vinden wij. Naast de introductie van de overwaardehypotheek voor senioren en de verduurzamingshypotheek, waren zij ook grensverleggend door aan ABN AMRO verpande polissen bij passeren te verrekenen. Hiermee hebben zij een belangrijk struikelblok voor doorstromers weggenomen. Tevens heeft ABN AMRO in 2019 een sterk verbeterde dertigjaarsrente geïntroduceerd. Verder bieden ze veel ruimte voor maatwerk. Iets wat CMIS Franchise al jaren toejuicht in de branche.’

Andere genomineerden
De andere genomineerden waren Aegon, Obvion en Vista Hypotheken. Aegon vanwege de samenwerking in het kader van Aflossingsblij, en de pilots rond het delen van leningdata in beheer en Ockto. Obvion eveneens vanwege de samenwerking rond Aflossingsblij en het delen van de actuele stand van de leningen, maar ook vanwege de pilot met de Arbeidsmarktscan. Vista Hypotheken, tot slot, speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van de opleiding Erkend adviseur duurzaam wonen voor adviseurs en makelaars.

Bron: CMIS Franchise

GEEN REACTIES