BNP Paribas Cardif wordt risicodrager bij ORV van TAF

BNP Paribas Cardif wordt risicodrager van de overlijdensrisicoverzekeringen van TAF. BNP Paribas Cardif, dat in het verleden onder eigen naam ook orv’s verkocht, heeft zich de afgelopen jaren gefocust op verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Nu wil de verzekeraar opnieuw een rol gaan spelen bij het risico op overlijden.

Gekozen is voor een overlijdensrisicoverzekering met TAF vanwege de efficiënte processen en krachtige marktpositie van TAF, meldt de verzekeraar in een persbericht. BNP Paribas Cardif wordt risicodrager achter zowel de TAF Personal als Special ORV. De TAF Special ORV heeft een ingekorte premiebetalingsduur van maximaal vijf jaar bij dalende kapitalen. Hierdoor is de premie over de totale looptijd lager dan bij de Personal variant. De TAF Personal ORV heeft een premiebetalingsduur die gelijk is aan de looptijd bij dalende kapitalen.

Aangeboden via het intermediair
De TAF Overlijdensrisicoverzekering wordt exclusief aangeboden via het intermediair. Zij vragen de verzekering aan via de TAF Online rekentool of hun eigen hypotheekadviessoftware met HDN.

TAF directeur Nicole Hollander: “We zijn trots dat BNP Paribas Cardif kiest voor TAF om toe te treden tot de Nederlandse overlijdensrisicoverzekeringsmarkt. BNP Paribas Cardif is de vijfde risicodrager achter de TAF Overlijdensrisicoverzekering, en de eerste Nederlandse. Naast BNP Paribas Cardif, zijn Credit Life, Chubb Life, iptiQ en Quantum Leben risicodrager achter de overlijdensrisicoverzekering van TAF.”

Marieke van Zuien, commercieel directeur BNP Paribas Cardif: “Binnen ons specialisme, betalingsbescherming, richten wij ons dagelijks op het helpen van klanten en adviseurs met het verzekeren van risico’s op arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Maar ook het risico op overlijden gedurende de looptijd van de hypotheek vraagt om grote zorgvuldigheid en passende producten. Als specialist in betalingsbescherming willen we ook daar een rol in spelen, om verzekeringen toegankelijker te maken. Hiervoor hebben we de samenwerking opgezocht met één van de sterkste spelers in Nederland op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Zo zijn we direct aangehaakt bij het beste product in de markt en kan het intermediair rekenen op de efficiënte processen van TAF, met de zekerheid van een sterke Nederlandse risicodrager.”

Bron: TAF, BNP Paribas Cardif

GEEN REACTIES