bijBouwe biedt 100% online hypotheek

bijBouwe vindt nieuwe investeerder; alle rentetarieven weer leverbaar

Is de prijzenslag in de hypotheekmarkt nu echt gestart? Dynamic Credit lanceert vandaag bijBouwe: de eerste volledig online hypotheekverstrekker in Nederland. Tarief vanaf € 595 in totaal. Bij ypotheek24.nl is dit nu nog € 650.

Klanten weten bij bijBouwe binnen 10 minuten waar ze aan toe zijn. Een bindende offerte is de volgende werkdag beschikbaar. Zo kunnen ze binnen 5 werkdagen bij de notaris zitten.

Online platform
Bouwe Kuik, oprichter van bijBouwe, zegt over het initiatief: “In een aantrekkende woningmarkt is het voor huizenkopers belangrijk duidelijkheid te hebben over de hypotheekruimte. Ons online platform is gebouwd vanuit het perspectief van de klant die snel duidelijkheid wil hebben over de hoogte van de hypotheek en de rente. Doordat de klant zelf aan de knoppen zit zijn de kosten lager.”

Institutionele beleggers
bijBouwe koppelt de vraag van consumenten direct aan het aanbod van institutionele beleggers zoals (Nederlandse) pensioenfondsen. Het platform maakt het mogelijk een hypotheekaanvraag volledig online te doen. Klanten hebben de keuze dat zelf te doen, met behulp van een adviseur van bijBouwe of met een onafhankelijk adviseur. De goedkeuring van de hypotheek is volledig transparant. Informatie over de status van de hypotheek is altijd en overal online beschikbaar, voor de consument en voor de adviseur.

bijBouwe streeft naar een marktaandeel in Nederland van 3 tot 5%.

Bron: bijBouwe

GEEN REACTIES