BeFrank lanceert de App Mijn Pensioen

Met de App hebben werknemers van bedrijven die het pensioen bij BeFrank hebben ondergebracht overal toegang tot hun persoonlijke pensioenrekening.

Bovendien hebben klanten inzicht in de pensioenbeleggingen en de kosten. De pensioenplanner toont de verwachte hoogte van de pensioenuitkeringen én de mate van risico. Tevens kunnen klanten eenvoudig zelf berekeningen maken. Niet-klanten kunnen de App gebruiken om kennis te maken met de dienstverlening van BeFrank.

Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank: “Pensioen is voor veel mensen het belangrijkste financiële product, echter het is slecht gesteld met het pensioenbewustzijn in Nederland. Met heldere communicatie maakt BeFrank pensioen begrijpelijk en werkt zo actief aan het vergroten van het pensioenbewustzijn van haar klanten. Klanten van BeFrank hebben online toegang tot hun pensioengegevens, op het moment dat zij dat willen. En vanaf nu ook met het device dat ze willen.”

Tevens bevat de App nieuws- en opinieartikelen en uitgebreide ondersteuning, zoals demovideo’s, meest gestelde vragen, pensioenbegrippen en de mogelijkheid om via WeFrank feedback te geven.

Frank van Wessel, Marketing Manager BeFrank: “Graag betrekken we klanten bij de verdere ontwikkeling van de App. Gebruikers van de App kunnen zelf via WeFrank.nl een idee indienen of stemmen op ideeën van anderen. Zo geven we klanten de mogelijkheid om mee te bepalen hoe de volgende versie van de App werkt en eruit ziet. De feedback mag overigens ook gaan over andere zaken, zoals over het pensioen, onze dienstverlening of de communicatie. ”

De App is een van de initiatieven die BeFrank heeft ontwikkeld voor het vergroten van het pensioenbewustzijn van al haar klanten en is gratis te downloaden.

GEEN REACTIES