Aon doekt merknamen Meeùs, IAK en Kröller op

Aon helpt Eindhovense maakindustrie bij beveiliging tegen cybercriminaliteit

De merken Meeùs, IAK en Kröller gaan vanaf 1 september verder onder de naam Aon. Hiermee markeert de risico- en verzekeringsadviseur de volgende fase in de integratie van intermediairsketen Unirobe Meeùs Groep. De UMG-labels HRF, MW en Flexis zijn al eerder samengevoegd onder de Aon-vlag.

Als reden voor het doen verdwijnen van deze bekende merknamen voert Aon op dat het wil laten zien dat het alle expertise samenbrengt onder één dak. “Door na de integratie van de bedrijfsonderdelen deze ook dezelfde naam te geven, laten we niet alleen in daad, maar ook in woord zien dat we één team zijn,” zegt Arjen Vissers, Managing Director Marketing & Communications binnen Aon. “Daarmee geven we uiting aan de saamhorigheid die we als collega’s ervaren, zijn we in Nederland en internationaal herkenbaar voor klanten en brengen we alle dienstverlening op het gebied van Risk, Retirement & Health eenduidig en herkenbaar onder de aandacht.”

Aon nam in november 2017 de Unirobe Meeùs Groep over van Aegon. Het bedrijf is sindsdien marktleider in alle business-to-business-marktsegmenten in Nederland en kan ook honderdduizenden consumenten tot haar klanten rekenen.

Bron: Aon

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES