Allianz en ASR vaakst genomineerd bij Adfiz Prestatie Awards

Adfiz-voorzitter Wiertsema: Denk na over financiële vergoeding van nazorg

Verzekeraars Allianz en ASR zijn beide vier keer genomineerd voor een Adfiz Prestatie Award.

Dat blijkt uit de nominaties die vandaag door Adfiz bekend zijn gemaakt. Allianz is genomineerd voor de categorieën Vermogen, Hypotheken, Pensioen Zakelijk en Beste Partner Verzekerbaarheid Zakelijk. ASR heeft eveneens nominaties voor Pensioen Zakelijk en Beste Partner Verzekerbaarheid Zakelijk en daarnaast voor Verzekerbaarheid Particulier en Beste Partner Efficiency.

Opmerkelijke nieuwkomer bij de nominaties is De Zeeuwse. Het merk van Goudse maakt kans op de award voor Schade Particulier en Schade Zakelijk. Moedermaatschappij De Goudse is overigens eveneens genomineerd voor Schade Zakelijk. Verder valt op dat Scildon niet genomineerd is voor de beste zakelijke pensioenverzekeraar. De Hilversumse verzekeraar sleepte deze award de laatste tien jaar zeer vaak in de wacht.

In de branches Particulier ORV en Zakelijk Inkomen worden dit jaar geen prijzen toegekend. Bij de analyse is gebleken dat er de laatste 10 weken van het onderzoek methodologische onregelmatigheden in de respons zijn ontstaan. Het is onmogelijk gebleken een ranking vast te stellen die recht doet aan de eisen van betrouwbaarheid die aan het Prestatie Onderzoek gesteld worden.

De prijswinnaars van het Prestatie Onderzoek worden bekend gemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari in Spant! te Bussum. Het volledige overzicht van de nominaties vindt u hier.

GEEN REACTIES