Allianz en A.S.R. vaakst genomineerd in Adfiz Prestatie Onderzoek

Allianz en A.S.R. vaakst genomineerd in Adfiz Prestatie Onderzoek
© Pixabay

Zoals elk jaar maakt Adfiz in januari bekend welke verzekeraars het beste scoren bij onafhankelijk financieel adviseurs. De genomineerden in de diverse categorieën van het Prestatie Onderzoek zijn nu bekendgemaakt. Wat opvalt, is dat een aantal verzekeraars in meerdere categorieën wordt genoemd; Allianz en A.S.R. zelfs vijf keer.

Het Adfiz Prestatie Onderzoek beoordeelt verzekeraars al ruim 20 jaar op criteria als: deskundigheid en meedenken van medewerkers, gemak en kwaliteit van claimafhandeling, snelheid en kwaliteit van aanvragen en mutaties en samenwerking ten behoeve van goede en efficiënte klantbediening. Het Adfiz Prestatie Onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau CYS.

Omdat de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst door de coronamaatregelen niet door kan gaan, worden op 11, 12 en 13 januari om 12.00 uur ’s middags de prijswinnaars bekendgemaakt op de website van Adfiz. Maandag de particuliere prijzen, dinsdag de zakelijke prijzen en woensdag de 3 thema-prijzen. In plaats van de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst is er donderdag 14 januari een online Adfiz Nieuwjaarsboodschap in samenwerking met de Dichter des Vaderlands en diverse stakeholders.

Genomineerden
De genomineerden in de diverse categorieën zijn (in alfabetische volgorde):
Particulier – Schade : De Zeeuwse, NH1816, Noorderlinge,
Particulier – ORV: Allianz, Scildon, Taf,
Particulier – Vermogen: Allianz, Brand New Day, Scildon,
Particulier – Hypotheek: ABN Amro, Allianz, A.S.R.,
Zakelijk – Schade: De Goudse, De Zeeuwse, Turien & Co,
Zakelijk – Inkomen: Allianz, De Amersfoortse, Taf,
Zakelijk – Pensioen: Allianz, A.S.R., Zwitserleven.

Er zijn geen nominaties voor de categorie Zorg omdat de respons in de categorie Particulier Zorg onvoldoende is om een ranglijst op te stellen.

Nominaties Beste Partner
Net als vorig jaar is er apart gekeken naar de samenwerking met aanbieders op drie belangrijke actuele thema’s: efficiency, verzekerbaarheid en maatwerk. De genomineerden voor de beste partnerthema’s zijn (in alfabetische volgorde):
Beste partner Efficiency: A.S.R., Nationale Nederlanden, NH1816,
Beste partner Verzekerbaarheid: A.S.R., De Goudse, Nationale Nederlanden,
Beste partner Maatwerk: A.S.R., De Goudse, Nationale Nederlanden.

Bron: Adfiz

GEEN REACTIES