AEGON behaalt Keurmerk Klantgericht Verzekeren

AEGON Nederland heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren verworven. Daarmee staat het aantal verzekeraars met dit keurmerk nu op 38.

De volgende verzekeraars beschikken over het keurmerk:

ABN Amro Verzekeringen, AEGON, Allianz Levensverzekering, Agis, ARAG Rechtsbijstand, Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, Chubb, CZ Groep Zorgverzekeraar, DAS, De Goudse Verzekeringen, De Nationale, Delta Lloyd Verzekeringen, DVZ Zorgverzekeringen, DELA, Erasmus Leven, Europeesche Verzekeringen, Facultatieve Verzekeringen, Landius Uitvaartverzekeringen, FBTO, GENERALI, Interpolis, izio, London Verzekeringen, Monuta, Movir, Nationale-Nederlanden Particulieren, OHRA, Onderlinge ’s-Gravenhage, Polis Direct, Pro Life zorgverzekeringen, Proteq, REAAL, Take Care Now, TVM verzekeringen, VvAA, Zilveren Kruis Achmea en ZLM Verzekeringen.

9.9

Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV) is als zeer betrouwbaar en transparant getoetst. De Raad voor Accreditatie beoordeelde het keurmerk met een 9,9. “Dit mooie rapportcijfer is een onafhankelijk bewijs dat wij, als jong keurmerk, op een goede en transparante manier beoordelen of een verzekeraar aan de keurmerknormen voldoet,” zegt Ron van Kesteren, directeur Keurmerk Klantgericht Verzekeren. “Daarmee biedt het keurmerk extra zekerheid voor de consument die zoekt naar een verzekeraar die klantgericht werkt en de kwaliteit van zijn dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan”.

Het KKV is te vinden op de website van de ConsuWijzer. Deze website, ingesteld door het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, heeft een aparte pagina met informatie over keurmerken die zijn getoetst door de Raad voor Accreditatie, de enige Nederlandse accreditatieorganisatie op publiek terrein. Ieder getoetst keurmerk krijgt een rapportcijfer tussen de 1 en 10.

GEEN REACTIES