Adfiz wil digitaliseringsagenda voor de sector

Adfiz wil digitaliseringsagenda voor de sector
© Gerd Altmann, Pixabay

Brancheorganisatie Adfiz en de Contactgroep Automatisering (CGA) starten een digitaliseringsenquête. Ze willen in kaart brengen waar voor adviseurs de grootste kansen en uitdagingen liggen om digitale ondersteuning te verbeteren in het adviesproces, in het klantbeheer en voor de compliance.

“De mogelijkheden om (delen van) werkzaamheden, communicatie en dienstverlening te digitaliseren – en daarmee efficiënter en beter te maken – zijn eindeloos. Iedereen is er dan ook druk mee bezig. Maar waar liggen de prioriteiten? Waar is hulp bij nodig? Welke grote, concrete stappen moeten er gezet worden om digitale ondersteuning en de administratieve processen van een bedrijf te verbeteren? En vooral, wat is er nodig om die stappen te kunnen zetten?” vraagt Adfiz aan de leden.

Adfiz en CGA willen zoveel mogelijk adviseurs ertoe bewegen de Grote Digitaliseringsenquête in te vullen, zodat ze inzicht krijgen in de digitaliserings- en ondersteuningsbehoeften binnen de sector. Op basis daarvan kan dan een digitaliseringsagenda voor de sector worden opgesteld.

Bron: Adfiz

GEEN REACTIES