Nieuwe samenwerking voor aanbod online zakelijke verzekeringen

DIAS Software en Visma Verzuim gaan samenwerken
© Pixabay

Vanaf medio 2024 gaat ING online zakelijke verzekeringen van Allianz Direct aanbieden aan ondernemers in Nederland. Door de samenwerking met de pan-Europese online verzekeraar van de Allianz Group kunnen ondernemers bij de bank volgend jaar terecht voor verzekeringen op het gebied van onder meer auto, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid, rechtsbijstand, gebouwen, inventaris en goederen.

De samenwerking heeft volgens de bank als drijfveer mkb’ers en zelfstandigen te ondersteunen bij het zoveel mogelijk tijd besteden aan het runnen van hun bedrijf, waarbij de risico’s zorgvuldig zijn afgedekt. De bank belooft de verzekeringen aan te bieden tegen een scherpe prijs en met goede voorwaarden. Op deze manier wil de bank ervoor zorgen dat klanten zorgeloos zaken kunnen blijven doen in het geval ze te maken krijgen met tegenvallers.

De online verzekeraar verwacht door de samenwerking producten en diensten beschikbaar te maken voor een breed scala aan klanten in Europa. Dit wil de verzekeraar doen door ‘execution only’-verzekeringsproposities te ontwikkelen voor de bank. Het afsluiten van een verzekering is daarbij een volledig digitaal proces dat klanten in staat stelt snel en eenvoudig verzekeringen af te sluiten.

Bron: ING en Allianz Direct

GEEN REACTIES