Verzekerden Yarden kunnen budget flexibel besteden

Uitvaartwensen veranderen: kopje koffie legt het af tegen borrel
© Pixabay

Uitvaartverzekeraar Yarden introduceert ‘Mijn Laatste Wensen’-uitvaartverzekering. Hiermee krijgt de consument zelf de regie over de besteding van het uit te keren bedrag.

Het verzekerde bedrag is flexibel uit te keren op ieder gewenst moment. Dat kan dus ook in de vorm van een voorschot om de laatste wensen in vervulling te laten gaan als men terminaal ziek is of om bijvoorbeeld extra zorg in te kopen.

Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen: ‘Uitvaartwensen veranderen voortdurend. Wil je dat je uitvaartverzekering goed blijft aansluiten op je veranderde eisen en wensen, dan moet de verzekering dagelijks aanpasbaar zijn. Deze behoefte aan flexibiliteit kregen wij terug uit consumentenpanels. Extra bijzonder is dat we mensen als zij terminaal ziek zijn een voorschot kunnen uitkeren op het verzekerde bedrag. Hiermee kunnen zij in deze moeilijke fase bijvoorbeeld extra zorg inkopen of de laatste wensen in vervulling laten gaan. Dit draagt bij aan een goed afscheid, en dat is belangrijk.’

(Yarden)

GEEN REACTIES