Verzekeraar Chubb: nieuwe benoemingen bij A&H Beneluxteam

© Chubb

Chubb heeft Stijn Réz per 1 januari benoemd als Accident & Health Manager Benelux. Hij volgt Arjen van Dun op die is benoemd tot Regional Head of Corporate & Distribution, A&H. Anuska Jhagroe versterkt het team als Senior Underwriter.

Stijn Réz startte in september bij Chubb als Accident & Health Sales Leader. In zijn nieuwe functie als A&H Manager Benelux stuurt hij het A&H-team aan en is hij verantwoordelijk voor alle nationale en internationale A&H-verzekeringsprogramma’s in de Benelux. Hij onderhoudt de relaties met de verschillende makelaars en overige businesspartners en leidt de ontwikkeling van nieuwe productproposities op het gebied van zorg, ongevallen en welzijn. Réz rapporteert aan Ron Verhulsdonck, Country President Benelux van Chubb.

Zijn voorganger Arjen van Dun bekleedde de functie van A&H Manager Benelux van 2010 tot 2018. Per 1 januari heeft hij een nieuwe rol aangenomen als Regional Head of Corporate & Distribution voor A&H waarin hij verantwoordelijk is voor de relaties en businessontwikkeling met makelaars en businesspartners in heel Continentaal Europa. Daarnaast stuurt Van Dun de A&H-salesorganisatie op Europees niveau aan. Van Dun rapporteert aan Veronique Brionne, Senior Vice President A&H voor Continentaal Europa.

Chubb breidt het A&H-Beneluxteam verder uit met de benoeming van Anuska Jhagroe als Senior Underwriter. Zij houdt zich bezig met het versterken van de relaties met makelaars, volmachtkantoren en het provinciale intermediair. Daarnaast richt ze zich op het uitbreiden van de A&H Business.

Ron Verhulsdonck, Country President Benelux: “Ik ben verheugd om het nieuwe jaar te kunnen inluiden met deze benoemingen. Stijn hebben we in een korte periode leren kennen als een zeer kundige collega. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met zijn kennis en ervaring een uitstekende manager is voor het A&H team. Arjen is de afgelopen periode al in toenemende mate betrokken geweest bij de Europese business en heeft laten zien dat hij ook op dat niveau veel kan betekenen. Tot slot heet ik Anuska van harte welkom. Ze brengt de nodige underwriting-ervaring met zich mee. Ik wens ze alle drie veel succes en kijk uit naar de samenwerking.”

Chubb is partner van Findinet

Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES