Vereende biedt WEGAM-dekking voor BAVAM-polis

copyright Pixabay

Verzekeraar De Vereende introduceert WEGAM-dekking voor de BAVAM-polis, de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars en assurantieadviseurs.

De WEGAM-dekking behelst de werkgeversaansprakelijkheid voor schade als gevolg van het zakelijk gebruik van motorrijtuigen. De Vereende bood sinds oktober vorig jaar deze dekking al aan voor klanten met een reguliere AVB. Vanaf dinsdag 28 maart kunnen ook BAVAM-polishouders kiezen voor een WEGAM-dekking. Dit is volgens De Vereende nu mogelijk vanwege de invoering van een nieuw administratiesysteem voor de BAVAM-polis.

Volgens De Vereende kan een WEGAM-dekking voor makelaars en assurantieadviseurs interessant zijn. Deze beroepsgroep is vaak onderweg voor klanten, zeker nu de huizenmarkt sterk aantrekt, en daardoor bestaat er de kans op een ongeluk tijdens werktijd. Op de site van De Vereende kunnen BAVAM-polishouders eenvoudig controleren of een dergelijke dekking voor hen relevant is.

De Vereende ontstond vorig jaar door een samenwerking tussen de Verenigde Assurantiebedrijven N.V. (VAN), Rialto Verzekeringen en BAVAM.

GEEN REACTIES