Tulp Hypotheken gaat vandaag van start

Tulp Hypotheken gaat vandaag van start

Nieuwkomer Tulp Hypotheken biedt vanaf vandaag hypotheken aan. Met een rente van 2,78% bij een rentevaste periode van 20 jaar vast behoort de Tulp hypotheek naar eigen zeggen tot de hypotheken met de laagste rente. Tulp Hypotheken richt zich vooral op hypotheken zonder NHG voor bestaande woningen (aankoop, verbouwing of oversluiten) met lange rentevaste periodes. Per jaar kan er tot 25% boetevrij worden afgelost.

Vertraging
Tulp Hypotheken kondigde in 2016 al aan van start te gaan. Dat liep echter vertraging op toen de grootste investeerde zich onverwacht terugtrok. Paul Wessels, medeoprichter van Tulp Hypotheken: “We hebben daarna de tijd genomen om relaties op te bouwen met nieuwe buitenlandse investeerders. We willen alleen samenwerken met buitenlandse investeerders die duurzaam en dus voor lange tijd in de Nederlandse hypotheekmarkt willen stappen.”

Tulp Hypotheken werkt nu samen met de Britse investeerder TwentyFour Asset Management. Dit asset management is gespecialiseerd in fixed income beleggingen en heeft veel ervaring met onder andere beleggingen in hypotheken en asset backed securities. Tulp Hypotheken heeft om te beginnen een bedrag beschikbaar waarmee ze de eerste 12 tot 18 maanden hypotheken kan verstrekken.

Adviseurs
Tulp Hypotheken werkt samen met professionele hypotheekadviseurs die zijn aangesloten bij DAK, Finenzo, VCN-United Capital, De Financiële Makelaar en Huismerk. De afhandeling en servicing vindt plaats bij deze volmacht-bedrijven of via Stater. Stater verzorgt ook het beheer van de leningen voor Tulp Hypotheken.

Bron: Tulp Hypotheken

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES