Schreuder Verzekert neemt deel Schouten Insurance over

Schreuder Verzekert neemt deel Schouten Insurance over

Schouten Insurance International BV heeft haar assuradeurenbedrijf SII Assuradeuren BV, en de “niet Markel”-portefeuille verkocht aan Schreuder Verzekert. Door deze overname kan Schreuder Verzekert ondernemers en beroepsbeoefenaren nu ook op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid voorzien van deskundig en onafhankelijk verzekeringsadvies, aldus een persbericht van Schreuder Verzekert.

“Met het overgenomen assuradeurenbedrijf kunnen wij als serviceprovider een klik-&-sluit omgeving faciliteren. Ons ruime netwerk van subagenten is hiermee in staat om op laagdrempelige wijze instapproducten op het gebied van (beroeps- en bestuurders)aansprakelijkheid te sluiten. Daarnaast is het middels de nieuwe aangetrokken deskundigheid van de specialisten van Schouten mogelijk om het vertrouwde maatwerk te blijven verzorgen” aldus Marijn Moerman, Algemeen Directeur Schreuder Verzekert.

Door de overname zijn zeven medewerkers van Schouten Insurance International BV in dienst getreden bij het Rotterdamse verzekeringsbedrijf.

Bron: Schreuder Verzekert

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES