Towers Watson van start met tiende PPI

Towers Watson PPI heeft van DNB en AFM groen licht gekregen voor de start van een premiepensioeninstelling.

"Met deze PPI wordt voorzien in de groeiende vraag naar onderscheidende pensioenoplossingen voor organisaties in de grootzakelijke markt op het gebied van beschikbare premieregelingen", aldus Bart den Hartog, Retirement Solutions Leader Netherlands.

“De oplossingen van Towers Watson PPI kenmerken zich door een pensioen op maat zonder dat de werknemer zich bezig hoeft te houden met ingewikkelde beleggingskeuzes. Oplossingen met communicatie in heldere taal, in de euro’s (koopkracht) van nu en inspelend op het toekomstig inkomsten- en uitgavenpatroon van de werknemer.”

De premiepensioeninstelling biedt een collectieve vorm van vermogensbeheer, waarbij voor iedere werknemer automatisch een optimale beleggingsmix wordt samengesteld en onderhouden. “Het bieden van persoonlijk pensioen-inzicht is in onze ogen essentieel voor een goede pensioenregeling.

Vandaar de naam Towers Watson PPI, Personal Pension Insight”, aldus Jan Kloet, voorzitter bestuur Stichting Towers Watson PPI.
De PPI werkt samen met Syntrus Achmea (administratie en vermogensbeheer), elipsLife (verzekeringen), State Street Global Advisors (vermogensbeheer) en Financial Life Support (persoonlijke financiële planning).

De PPI van Towers Watson is de tiende actieve pensioeninstelling na Aegon, APG/ABN AMRO, BeFrank, Brand New Day, Nationale-Nederlanden, Cappital, Robeco, Rabo/PGGM en Zwitserleven.

GEEN REACTIES