Suzanna Koning is nieuwe directievoorzitter InShared

Suzanna Koning
Suzanna Koning. © Achmea

Suzanna Koning is per 5 oktober benoemd tot directievoorzitter van InShared, de online verzekeraar van Achmea. Koning volgt Fleur Dujardin op, die sinds begin 2022 verantwoordelijk is voor Achmea’s joint venture Onlia in Canada.

Koning was hiervoor lid van de Raad van Bestuur van Sanoma (later DPG Media) met als portefeuille News & Data. In die rol was zij onder andere verantwoordelijk voor NU.nl. Daarvóór vervulde zij leidinggevende functies bij o.a. BrandLoyalty, Marks and Spencer, Ahold, Danone en McKinsey. Daarbij was steeds sprake van een sterke focus op digital, data en customer loyalty, zoals bij de lancering van de nieuwe Albert Heijn Bonuskaart.

Bianca Tetteroo, voorzitter Raad van Bestuur van Achmea: “Naast verdere groei in Nederland zetten we met InShared in op uitbreiding in het buitenland en het servicen van het IT-platform van Onlia. Met haar internationale ervaring en expertise in digital marketing, klantgerichtheid en innovatie is Suzanna uitermate geschikt om de volgende fase van InShared vorm te geven. Namens de Raad van Bestuur heet ik Suzanna van harte welkom bij InShared en Achmea en wens haar veel succes en plezier in haar nieuwe functie.”

Bron: Achmea

GEEN REACTIES