Sitske Mauritsz benoemd tot directeur Schade Reaal

Vandaag is Sitske Mauritsz door de Raad van Bestuur van VIVAT N.V. benoemd tot directeur Schade bij Reaal. Vanaf vandaag neemt zij de operationele aansturing van de Schadetak van Reaal voor haar rekening. Daarnaast zal zij intensief betrokken zijn bij de strategische heroriëntatie van het bedrijf. Zij volgt Tineke Zweed op, die per 1 juli van dit jaar afscheid heeft genomen van Reaal.

Mauritsz startte, na haar rechtenstudie, in 1991 in de verzekeringsbranche. Zij begon haar carrière bij NOG Verzekeringen, een rechtsvoorganger van Reaal. Daarna heeft zij verschillende managementfuncties vervuld. Haar laatste functie was die van directeur Schade bij Aegon. Mauritsz: “Ik vind schade een prachtig vak. Als er een voorval is, kun je namelijk direct mensen helpen en de klant de toegevoegde waarde van een verzekering laten zien.

Gerard van Olphen, bestuursvoorzitter van VIVAT: “Ik ben verheugd over de komst van Sitske Mauritsz. Mede namens mijn collega’s van de Raad van Bestuur wens ik haar veel succes toe in haar nieuwe functie.

De directie van Reaal bestaat naast Mevrouw Mauritsz uit de volgende personen:

  • Wendy de Ruiter-Lörx, directeur Leven
  • Bart Janknegt, directeur Marketing en Distributie
  • Margriet Dam, directeur Finance
  • Jordy van Irsen, directeur Risk
  • Marcel van de Lustgraaf, directeur IT&C en Facilitair Bedrijf

GEEN REACTIES