Serviceprovider Nedasco lanceert iAOV-vergelijker

Serviceprovider Nedasco lanceert iAOV-vergelijker

Serviceprovider Nedasco biedt aangesloten verzekeringsadviseurs vanaf nu toegang tot de iAOV-vergelijker van MeetingpointAdvies. Hiermee kan de adviseur arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van zes aanbieders vergelijken, offreren en aanvragen via Nedasco. Het gaat om producten van Aegon, De Goudse, Movir, De Amersfoortse, Avéro Achmea en Reaal.

De afgelopen jaren richt Nedasco zich voornamelijk op het ondersteunen van de zakelijke adviseur. In het verlengde daarvan biedt de serviceprovider nu de mogelijkheid AOV’s te vergelijken, offreren en aan te vragen.

“Als serviceprovider willen wij de adviseur zo breed en efficiënt mogelijk helpen in het samenstellen van een compleet inkomensadvies. Dit betekent dat we ook binnen onze provinciale agentschappen op zoek gaan naar passende verzekeringsoplossingen en mogelijkheden”, aldus Tim Schoonbergen, algemeen directeur Nedasco.

Het digitale klantinventarisatieformulier van de iAOV-vergelijkeris is volgens MeetingpointAdvies uniek. De gegevens die de ondernemer heeft ingevuld kunnen door de adviseur worden hergebruikt voor vergelijken, offreren en aanvragen.

Bron: Nedasco

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES